Szolgáltatásaink


Ipari létesítmények elektromos karbantartása, javítása, kivitelezése

Cégünk vállalja villamos berendezések karbantartását (főelosztó, alelosztó, transzformátor, stb.) időszakosan vagy akár tervszerűen is, valamint új erős- és gyengeáramú fogyasztók villamosenergia ellátásának kialakítását! Keressen bizalommal erősáramú berendezések meghibásodása esetén is, elvégezzük a hibafeltárást és javítást!

Ütemezett elektromos karbantartás (TPM, Lean)

Vállaljuk az üzemeltetői igények szerinti, ütemezett karbantartások elvégzését ipari létesítményekben.

Ipari elosztók, vezérlő szekrények szerelése, gyártása

Szolgáltatásaink közé tartozik az erős- és gyengeáramú elosztók gyártása, vezérlő és szabályozó szekrények összeszerelése, PLC frekvenciaváltók és vezérlőeszközök segítségével. Projekttől függően, cégünk vállalja egyedi elosztók gyártását is, melyekről előírt minőségi bizonyítványt állítunk ki, mely a CE tanúsítványnak megfelel.

Fázisjavítók gyártása, javítása

Fázisjavítók tervszerű vagy időszakos karbantartása, ellenőrzése, szükség esetén hibafeltárás, és javítás. Továbbá vállaljuk új fázisjavító berendezések kialakítását, és integrálását villamoshálózatba.

Villamos tervezés

Vállajuk ipari csarnokok, és kommunális jellegű épületek teljes körű gyenge- és erősáramú villamoshálózatának megtervezését, valamint közép- és kisfeszültségű hálózatok tervezését. Ezen felül, igény szerint robbanás biztos és nem robbanás biztos berendezések villamos ellátásának megtervezését is.

Épületek elektromos felújítása

Meglévő hálózatok elbontása, korszerű, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő villamoshálózat kiépítése. Palettánkat bővíti az intelligens házak villamos hálózatának kialakítása, illetve gyenge- és erősáramú elosztók kivitelezése is.

Megújuló energia rendszerek kialakítása

Válassza a fenntarthatóságot! Mi pedig vállaljuk a napelemes háztartási kis erőművek kialakítását, a tervezéstől a megvalósulásig!

Szabványossági felülvizsgálatok

Cégünk szabványos felülvizsgálatokat vállal, legyen szó meglévő villamoshálózatok időszakos vizsgálatáról, vagy új kialakítású hálózatok felülvizsgálatáról.